För dig med fotboll och Arsenal som favoriter

Väldigt många fotbollsfans i Sverige har aldrig någonsin sett sitt favoritlag i England på plats. De flesta av oss väljer att kolla på TV istället men det är något speciellt med att se matcher live på arenan.

Stämningen och inramningen på engelska matcher är något utöver det vanliga. Det är även en av de bästa ligorna i världen, om inte den bästa. Om du är ett stort fan av Arsenal kan vi starkt rekommendera att du åker och tittar på en match på Emirates. Det kommer att bli en upplevelse som du sent kommer att glömma.

Passa på att semestra samtidigt

London är en härlig stad med fin arkitektur och gott om aktiviteter för alla olika intressen. Varför inte passa på att ta en lite längre semester i samband med att du åker dit och kollar på en match.

Du kan välja att boka resan och biljetterna helt själv, vilket både tar tid och energi. Eller så kan du använda dig av företag som säljer paketresor. Då slipper du göra allt själv och du kan troligtvis få tag på bättre biljetter. Kolla upp fotbollsresor till Arsenal på nätet. Som Arsenalsupporter kommer det att bli en fantastisk upplevelse.