Bra spelbolag där du kan streama fotboll

Fotboll är världens populäraste sport och detta visar sig bland annat i bettingvärlden. Det finns en uppsjö av olika spelsajter där du kan spela på matcher från hela världen. Det blir dessutom allt mer populärt att spela live och därför är det extra roligt att det finns flera spelbolag där du kan streama matchen samtidigt som du spelar. Här går vi igenom några av dem.

Vill man dessutom spela med bonusar eller få extratips för sin betting så finns bland annat bonussajten.se att tillgå För att få streama en fotbollsmatch krävs det oftast att du är inloggad på ditt konto och har gjort en insättning eller lagt ett spel inom de senaste 24 timmarna. Vissa matcher kan också vara låsta till specifika regioner. Det står klart och tydligt på hemsidan vid rutan där streamen visas och det kan till exempel gälla en specifik liga.

Nordicbet

Nordicbet är framförallt kända för att de har satsat mycket på svensk fotboll. Här kan du satsa på matcher ända ner i division 4. Du har också möjlighet att streama matcherna samtidigt som du bettar live. Kvaliteten är hög och utbudet är stort. Förutom svensk fotboll hittar du allt från australiensisk damfotboll till engelsk toppfotboll. De har helt enkelt något för alla.

Betsson

Betsson är ytterligare ett svenskt casino som har ett otroligt stort utbud. Här kan du också betta live samtidigt som du tittar på matcherna. Betsson är även kända för att ha många roliga kampanjer som du kan utnyttja. Det kan till exempel vara att du får ett gratisbet på en utvald match. Då blir det extra spännande att följa denna på streamen.

Expekt.com

Expekt är en spelsajt som är baserad på Malta och som räknas som en av de allra största inom sportsbook. De har inte ett lika stort utbud av svensk fotboll som de två andra sajterna men de har ett gediget utbud från andra ligor. De har dessutom otroligt fördelaktiga och konkurrenskraftiga odds som står sig i den tuffa konkurrensen. De erbjuder streaming av de flesta matcherna.