Fourfourtwo.com

FourFourTwo är ett av nordens i särklass största fotbollsmagasin som innehåller massor av sötsaker för alla fotbollsälskare där ute. Bland mycket annat finns det reportage, intervjuer och de senaste nyheterna om fotboll.

Med andra ord finns allting du kan tänka dig vilja läsa, lyssna eller kolla på vad gäller fotboll. Hemsidan är öppen för alla människor och enkel att navigera sig runt på. Precis som andra tidningar, till exempel Sportbladet och Sportexpressen, går det att köpa ett medlemskap för att få tillgång till exklusivt material. Om du inte har möjlighet att köpa detta fungerar gratisversionen också ganska bra – bara med ett något mindre utbud.

Nybörjare på fotboll?

Har du aldrig spelat fotboll tidigare och inte kan så mycket men vill lära dig mer? Då är FourFourTwo den perfekta hemsidan för dig. Vill du bli en fullfjädrad expert på transfervärlden och få reda på de senaste ryktena inom världsfotbollen? Spela intressanta fotbollsspel eller läsa unika reportage med en detaljerad inblick i livet som fotbollsspelare i de största europeiska ligorna? Förutsättningarna är exceptionellt goda för just detta hos FourFourTwo. Hemsidan går dessutom att läsa på över 15 olika språk – däribland svenska – vilket är unikt för fotbollsmedier i Europa och gör det möjligt för alla att ta del av utbudet.

Manager- och Tv-spel

Under de senaste 10 åren har fotbollsspel och managerspel av olika slag ökat oerhört mycket i popularitet. Till exempel FIFA, PES och Football Manager har gått från att vara måttligt populära bland de mest hängivna fansen till några av världens mest köpta spel i alla kategorier. Hos FourFourTwo finns alltifrån guider till tips och nyheter även om den digitala varianten av fotboll. Det här gör hemsidan väldigt användbar även för unga killar och tjejer som lockas mer av det digitala spelandet än den mer traditionella varianten. Konsumenter är på FourFourTwo:s hemsida två musklick från dessa oändliga möjligheter när det kommer till underhållning relaterad till fotboll.